De Coretalents-analyse
Kennis van je Kerntalenten helpt je om de juiste keuzes te maken op alle belangrijke momenten in je leven.

Ook bij een (naderende) bore-out of burn-out biedt jouw persoonlijke Kerntalenten-constellatie inzicht in energie verliezende en energie creërende activiteiten.


Ook bewijzen Kerntalenten dagelijks hun nut bij het begrijpen en stroomlijnen van teamdynamiekloopbaanbegeleiding en HR-beleid, voor studiekeuze, in het onderwijs en in alle gevallen waar keuzes moeten worden gemaakt voor zelfontwikkeling.


Kerntalenten, hoe worden deze inzichtelijk gemaakt

Een eenvoudige vragenlijst brengt je terug naar herinneringen uit je kindertijd, tussen je 4e en 12e jaar, naar waar je vroeger mee speelde.

Uit deze herinneringen komen 23 KernTalenten die sterk, half of klein kunnen zijn.


Een kind wordt niet creatief door met Lego te spelen, maar speelt juist graag met Lego omdat het al creatief IS! 'Spelen met Lego' spreekt zijn aard, potentieel en intrinsieke motivatie aan, in dit geval om functionele dingen te creëren, te analyseren, hands on te werk te gaan, enzovoort.


De uitkomst brengt, na weging en nuancering, je Kerntalenten prachtig in zicht. Wist je trouwens dat zo'n 80% van je talenten al vastligt bij je geboorte?

Informatie downloaden

voor particulieren


------------------------


Informatie downloaden

voor bedrijven

Van een sterk Kerntalent krijg je energie 
Sterke Kerntalenten inzetten in jouw leven, in je werk, hobbies, in relaties met andere mensen is energiegevend.


Met de kennis van de Coretalents-analyse op zak kun je bijvoorbeeld gericht in gesprek gaan met jouw werkgever; over welke taken je kunt oppakken of welke taken je (nog) niet op je bordje moet hebben. Om zo uiteindelijk na een verlies, bore-out of burn-out weer terug te komen op de werkvloer.


Een klein Kerntalent is energieverliezend
Toch wil dat niet zeggen dat je iets niet kunt. Je kunt de vaardigheid hebben aangeleerd. Weet wel dat dit je energie zal blijven kosten. En zeker in een periode waarin de balans ver te zoeken is kun je dat beter aan anderen overlaten, aan degenen die er op hun beurt energie van krijgen.


Hoe mooi is het dan wanneer je juist op een kantelpunt in het leven je dagelijkse zaken en werkzaamheden kan oppakken. Door juist dat te doen waar je energie van krijgt.

Vanuit je kracht terugkomen, stap-voor-stap.